Nu söker vi en Account Manager till IDP, Göteborg.

Publicerat av: Anders

I över 20 år har IDP som en del av Idrottens Spel arbetat med och utvecklat variabelprint, lotteriutveckling, skraplotter och bingosystem. Vi är ett av få företag i världen som kan erbjuda fyrfärgsövertryck på skrap, vi trycker deklarationsblanketten – det enskilt största tryckuppdraget i Sverige – och vårt bingosystem IDPlay används i ett stort antal bingohallar i hela landet. Vi utvecklas ständigt och har flera projekt på gång.

Idrottens Spel ägs av Västra Götalands Idrottsförbund. I koncernen ingår förutom IDP, även Idrottens Bingo m fl bolag och i nuläget är vi cirka 300 medarbetare. Idrottens Spel drivs utan privat vinstintresse. IDP är motorn som gör att Idrottens Spel kan driva projekt och utveckla sin verksamhet. Kort sagt – vi finns och verkar för att kunna skapa bättre förutsättningar för idrotten och det tycker vi är kanonskäl att ”gå till jobbet”. Varför inte bli en av oss?

Är du en driven säljare som vill arbeta i en spännande tjänst där du får möjlighet att påverka och utveckla din egen roll? Då kan du vara IDP:s nya Account Manager!

IDP expanderar både inom Sverige och i resten av Europa och du kommer vara en nyckelspelare i denna satsning. IDP som affärsområde erbjuder ett brett utbud inom tryckeri av skraplotter och andra säkerhetsprodukter, IT-system samt efterbehandling av trycksaker. Din uppgift blir att skapa affärer för dessa produkter och tjänster genom långsiktig relationsbyggande försäljning mot både nya och befintliga kunder. Tjänsten innebär en del resor både inom och utanför Sverige. Du kommer att ha stora möjligheter att själv påverka arbetet och din egen utveckling då det finns goda möjligheter att vidga produktutbudet på en marknad med stor potential. Du rapporterar direkt till koncernens försäljningschef och ingår i ett säljteam på totalt tre personer.

 

ARBETSUPPGIFTER & ANSVAR

 – Upprätta årliga försäljningsplaner tillsammans med försäljningschefen

 – Budgetera och uppnå årliga försäljningsmål för din marknad tillsammans med försäljningschefen

 – Marknadsanalys

 – Bearbeta den svenska och europeiska marknaden med fokus på både nya och befintliga kunder

 – Affärsutveckling och avtalsförhandlingar

 – Delta och/eller ställa ut vid fackmässor och spelmässor

 – Bidra till det interna produktutvecklingsarbetet genom omvärldsanalys och feedback från kunder

 

Vi söker dig med minst 3 års arbetslivserfarenhet av relationsbyggande försäljning och som är redo att ta dig an en ny utmaning i din karriär. Du har en teknisk förståelse och är flytande i det svenska och engelska språket i tal och skrift. Talar du dessutom något annat europeiskt språk, exempelvis spanska, är det meriterande.

Jobbet erbjuder stor flexibilitet och för att lyckas i rollen behöver du ett starkt driv samt förmåga att själv planera och styra ditt arbete. Som person är du affärsmässig, förtroendeingivande och långsiktig i din approach samt har lätt för att skapa och bygga relationer.

I den här rekryteringen samarbetar IDP med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv på jonna.berglov@jerrie.se eller 0763-03 41 00.

Du ansöker med bifogat CV och personligt brev här. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 28 oktober.